SCROLL DOWN

Bij Routz werken specialisten van het hoogste niveau voor een veelheid aan aansprekende en interessante klanten. Is het jouw ambitie om daarbij te horen? Dan bieden wij je een afwisselende baan bij een hechte club. Je hebt de mogelijkheid om te groeien en up-to-date te blijven door ons interne opleidingsinstituut.

Ben je nieuwsgierig en wil je tot het uiterste gaan om zaken op te lossen?

Neem dan contact op met: Nick van Vuuren (Recruiter) +31 6 54960488 / nick.vanvuuren@routz.nl

0
+ network Professionals
0
+ certificaten
0
vestigingen

WERKEN BIJ ROUTZ

Bij Routz staan de medewerkers centraal. Zij maken Routz immers tot dé kennisautoriteit. Een echte Routzer heeft een hoog niveau, is vakinhoudelijk ijzersterk en blijft zich altijd ontwikkelen. En vertaalt dat ook naar de dagelijkse praktijk. En of je nu een professional bent aan het begin van je carrière, of een ervaren professional met een imposant track record; wij geloven dat er altijd nog wat te verbeteren en te ontwikkelen valt. Met onze continue ambitie om te verbeteren en te ontwikkelen leggen we de basis om verwachtingen te kunnen overtreffen. Oftewel: Exceeding Network Ambitions.

HISTORIE EN TOEKOMST
Routz levert al sinds 1994 dienstverlening aan haar klanten op het gebied van netwerk-infrastructuur. Routz biedt diensten voor vraagstukken van architectuur tot en met beheer, op alle kennisgebieden van netwerkinfrastructuur, en met kennis van alle grote vendoren – maar wel onafhankelijk van die vendoren. Vanaf de start hebben we gewerkt aan een loyaal klanten- en medewerkersbestand. Inmiddels zijn we dé onafhankelijke kennisautoriteit op het gebied van netwerkinfrastructuur en werken we met meer dan 300 specialisten dagelijks aan uitdagende vraagstukken op het gebied van netwerkinfrastructuur, security, cloud en automation, bij uiteenlopende klantorganisaties.

Lees meer

Vanuit de ontwikkeling die we al hebben doorgemaakt, kijken we met veel vertrouwen naar de toekomst. Het zal niet verbazen dat we bruisen van ambitie om de volgende stap te zetten. In dit document lees je meer over onze geschiedenis, en over onze ambities voor de toekomst.

ONS DNA
Al jaren zijn we succesvol in wat we doen. Bij ons werken professionals die zich blijvend ontwikkelen en zich thuis voelen bij een organisatie die vendor-onafhankelijk is en no-nonsens acteert op het hoogste kennisniveau van netwerk-infrastructuren. Wij hebben een uniek DNA, dat we in heldere taal op papier hebben gezet om je deelgenoot te maken van van onze overtuigingen en uitgangspunten.

Hierbij is volledigheid niet het doel, maar gaat het ons erom te delen wat het Routz DNA is en wat Routz, Routz maakt. Klik hier voor een omschrijving van ons DNA.

JOUW ONTWIKKELING
De kennis en kunde die Routz tot dé kennisautoriteit maakt, zit bij onze medewerkers. Wij ondersteunen je dan ook om je te blijven ontwikkelen, zowel op technisch als op persoonlijk gebied. Wij hebben een eigen leeromgeving en zijn initiatiefnemer van een Academy (Stichting Praecellenti) waarmee we jou de mogelijkheden bieden om te groeien. En of je nu een zeer ervaren professional bent of een startende professional; we bieden je alle faciliteiten die je nodig hebt om het maximale in jezelf naar boven te halen. Hierbij leren we ook vooral veel van elkaar. We verwachten dus ook van je dat jij je collega’s verder helpt, net zoals zij jou zullen helpen. Ervaring en niveau spelen hierin geen rol. Uiteraard zijn alle faciliteiten als Smartboards, LAB-omgevingen en (digitaal) studiemateriaal aanwezig.

Lees meer

Wij hebben voor startende engineers het ‘Professional Programma’ is in het leven geroepen om IT talenten een vliegende start te geven in hun carrière. Het Young Professional Programma is een één- tot tweejarig programma waarin werken en ontwikkelen gecombineerd worden. Zo kunnen de certificeringen worden behaald die nodig zijn voor een verdere carrière en wordt er ondertussen direct relevante werkervaring opgedaan.

We helpen je met je ontwikkeling, ongeacht je kennis, ervaring en loopbaan tot heden. We verwachten veel inzet en ambitie van je. En daar krijg je veel voor terug. Uitstekende arbeidsvoorwaarden die je bij een kennisautoriteit als Routz mag verwachten.

Routzers zetten zich maximaal in, streven naar het beste resultaat, en hebben professionele nieuwsgierigheid. En de wil om steeds weer grenzen op te zoeken, en het lef om ergens voor te gaan, bij tegenslag weer op te staan, en het daarna beter te doen.

De drempel bij Routz ligt laag; de lat ligt te allen tijde hoog.

KENNISMAKEN?

Wij hebben geen kant-en-klare vacatures. We draaien het liever om. Voor ervaren Netwerk/DevOps/Security -engineers en uniek aanstormend talent is er bij ons altijd ruimte.

Herken jij jezelf in ons DNA? Wil jij de uitdagingen die wij bij ons klanten aanpakken graag mee oplossen? En denk je ons niveau aan te kunnen? Dan nodigen we je van harte uit om de mogelijkheden eens te komen bespreken. Reageren kan via onze contactpagina.

CONTACT:  info@routz.nl | aansprakelijkheid | privacyverklaring | algemene voorwaarden NE PNS FOLLOW US: