Bij Routz werken specialisten van het hoogste niveau voor een veelheid aan aansprekende en interessante klanten. Is het jouw ambitie om daarbij te horen? Dan bieden wij je een afwisselende baan bij een hechte club. Je hebt de mogelijkheid om te groeien en up-to-date te blijven door ons interne opleidingsinstituut.

Ben je nieuwsgierig en wil je tot het uiterste gaan om zaken op te lossen?

Kijk op careers.routz.nl

+ network Professionals
+ certificaten
vestigingen

WERKEN BIJ ROUTZ

Bij Routz staan de medewerkers centraal. Zij maken Routz immers tot dé kennisautoriteit. Een echte Routzer heeft een hoog niveau, is vakinhoudelijk ijzersterk en blijft zich altijd ontwikkelen. En vertaalt dat ook naar de dagelijkse praktijk. En of je nu een professional bent aan het begin van je carrière, of een ervaren professional met een imposant track record; wij geloven dat er altijd nog wat te verbeteren en te ontwikkelen valt. Met onze continue ambitie om te verbeteren en te ontwikkelen leggen we de basis om verwachtingen te kunnen overtreffen. Oftewel: Exceeding Network Ambitions.

Historie en toekomst

Routz levert al sinds 1994 dienstverlening aan haar klanten op het gebied van netwerk-infrastructuur. Routz biedt diensten voor vraagstukken van architectuur tot en met beheer, op alle kennisgebieden van netwerkinfrastructuur, en met kennis van alle grote vendoren – maar wel onafhankelijk van die vendoren. Vanaf de start hebben we gewerkt aan een loyaal klanten- en medewerkersbestand.

Ons Dna

Al jaren zijn we succesvol in wat we doen. Bij ons werken professionals die zich blijvend ontwikkelen en zich thuis voelen bij een organisatie die vendor-onafhankelijk is en no-nonsens acteert op het hoogste kennisniveau van netwerk-infrastructuren. Wij hebben een uniek DNA, dat we in heldere taal op papier hebben gezet om je deelgenoot te maken van van onze overtuigingen en uitgangspunten.

Jouw ontwikkeling

De kennis en kunde die Routz tot dé kennisautoriteit maakt, zit bij onze medewerkers. Wij ondersteunen je dan ook om je te blijven ontwikkelen, zowel op technisch als op persoonlijk gebied. Wij hebben een eigen leeromgeving en zijn initiatiefnemer van een Academy (Stichting Praecellenti) waarmee we jou de mogelijkheden bieden om te groeien.

KENNISMAKEN?

Wij hebben geen kant-en-klare vacatures. We draaien het liever om. Voor ervaren Netwerk/DevOps/Security -engineers en uniek aanstormend talent is er bij ons altijd ruimte.

Herken jij jezelf in ons DNA? Wil jij de uitdagingen die wij bij ons klanten aanpakken graag mee oplossen? En denk je ons niveau aan te kunnen? Dan nodigen we je van harte uit om de mogelijkheden eens te komen bespreken.

Kijk op careers.routz.nl