ONZE DIENSTEN

De reden van ons bestaan is even eenvoudig als ambitieus: dé kennisautoriteit zijn op het gebied van netwerkinfrastructuren in de ICT. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zoeken altijd naar de ideale combinatie van kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en innovatie. We excelleren op het gebied van domeinoverstijgende netwerkvraagstukken.

Voor ons bestaat er niets leukers dan het oplossen van complexe netwerkvraagstukken en het overtreffen van uw ICT-netwerkambities. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een langetermijnvisie, om architectuur, om engineering of om het beheer van uw netwerk – we lossen het op. Altijd.

5 argumenten om voor Routz te kiezen:

01
Exceeding network ambitions


Onze diensten beslaan alle facetten van ICT-netwerk infrastructuur.

NETWORK EXECUTIVES

Biedt kennis

De Network Executives van Routz zijn inzetbaar voor alles wat bij netwerkinfrastructuren komt kijken. Van architectuur tot beheer, en van complex tot minder complex.

Welke Executive het beste past bij uw specifieke vraag? Dat bepalen we aan de hand van uw eisen op het gebied van functionaliteit en persoonlijkheid.

NETWORK SERVICES

Biedt resultaat

Voor veel bedrijven is het lastig om de netwerkinfrastructuur echt goed te organiseren. Logisch, want het is hun corebusiness niet. De onze wel. We kennen het belang van duidelijkheid over het doel en de behoeften van uw business.

Wilt u weten hoe effectief uw huidige netwerk infrastructuur is? Professional Network Services helpt u bij de inventarisatie van de huidige én de gewenste situatie.

NETWORK OPERATIONS

Biedt zekerheid

Een netwerk dat altijd beschikbaar is. En waarbij u problemen voorkomt, óf direct op kunt lossen. Dat haalt u in huis met Routz Network Operations. We bieden continuïteit en beschikbaarheid op een vooraf vastgesteld niveau, op basis van methodieken die marktstandaard zijn geworden, zoals ITIL. En we adviseren u graag over innovatiemogelijkheden, zodat u vandaag voorbereid bent op de uitdaging van morgen.

NETWORK CONSULTANCY

Biedt richting

U wilt uw infrastructuur optimaal inzetten. Dat vraagt om een langetermijnvisie en een helder, uitvoerbaar plan. De Routz Network Consultant helpt u een visie op uw ICT-netwerkinfrastructuur te ontwikkelen. Hij is de trusted advisor die samen met u het antwoord vindt op de waaromvraag die ten grondslag ligt aan uw infrastructuur. En hij definieert samen met alle relevante stakeholders uw future state netwerk en stelt de roadmap vast. Zodat u zich kunt focussen op uw business.

02
Onze persoonlijkheid


We zijn gedreven, op het fanatieke af. We vinden dan ook niets leuker dan het oplossen van complexe netwerkvraagstukken en het overtreffen van uw ICT-netwerkambities. En we zijn no-nonsense. Want uiteindelijk gaat het maar om één ding: dat wij de expertise bieden waarmee u uw businessdoelstellingen kunt realiseren.

03
Routz’ expertises


We excelleren op het gebied van domeinoverstijgende netwerk vraagstukken. Onze expertise zetten we in vanuit engineering, consultancy, lead engineering en technische business consultancy.

We zijn experts in:

04
Routz' specialisaties

We verdiepen ons steeds verder in specialisaties als security (Seqrit), automation (Integreater), network operations (CoreOps) en Cloud (Cloutz). Dat doen we samen met klantorganisaties. Zo accelereren we onze kennis en sluiten we altijd aan bij actuele klantbehoeften.

Seqrit

Security

Adviseren en implementeren zijn binnen Cyber Security vaak totaal verschillende werelden. Wij adviseren en ontwikkelen niet alleen Cyber Security beleid. Wij vertalen het beleid ook naar concrete acties voor uw Information Technology (IT) en Operational Technology (OT).

Integreater

Automation

De scheidslijn tussen de server- en netwerkdomeinen wordt steeds vager. De complexiteit zit hem in het werkbaar maken én houden van oplossingen over alle domeinen en platformen heen. Want alleen dán kunnen IT-infrastructuren bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

COREOPS

Network Operations

Uw IT-netwerk is het hart van uw IT-infrastructuur. Zonder connectiviteit en internet kunnen de meeste organisaties niet meer werken. Het garanderen van connectiviteit vraagt om de juiste kennis en ervaring. Het is een specialistisch vak. Ons vak. Als wij ons werk goed doen, weet u niet eens dat we er zijn.

CLOUTZ

Cloud

Vanuit onze kernwaarden zijn we in staat niet alleen binnen cloud omge-
vingen uw organisatie te ontzorgen, maar ook daar buiten. Veel organisaties die we nu helpen, kennen nog steeds een significante omgeving in on-premises datacenters en het is niet de verwachting dat deze snel zal verdwijnen.

05
De resultaten


U kunt van ons verwachten dat we hoogspecialistische kennis leveren, delen en overdragen. Dat we waarde toevoegen aan uw business en meedenken over de behoefte van uw eindklanten. Dat we schaalbaar inspelen op vragen, efficiënt werken en de regie voeren op gebieden waar dat uzelf niet lukt. Dat doen we met succes:

We hebben een
NET PROMOTOR SCORE
+50

In Nederland werken bij ons de
MEESTE PROFESSIONALS
met een expertcertificering

We hebben al jaren een
GEZAGHEBBENDE POSITIE
in de markt van Service Providers,
Finance & Overheid

Ruim de helft van
ONZE KLANTEN
is al meer dan tien jaar klant bij ons

Onze medewerkers hebben
samen meer dan
1.500 CERTIFICATEN
behaald

Met onze 300+ Routz Network
Professionals hebben wij
24/7 COMMITMENT