EXCEEDING NETWORK AMBITIONS

De reden van ons bestaan is even eenvoudig als ambitieus: dé kennisautoriteit zijn op het gebied van netwerkinfrastructuren in de ICT. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zoeken altijd naar de ideale combinatie van kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en innovatie. We excelleren op het gebied van domeinoverstijgende netwerkvraagstukken.

Voor ons bestaat er niets leukers dan het oplossen van complexe netwerkvraagstukken en het overtreffen van uw ICT-netwerkambities. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een langetermijnvisie, om architectuur, om engineering of om het beheer van uw netwerk – we lossen het op. Altijd.

5 argumenten om voor Routz te kiezen:

Onze diensten

Onze diensten beslaan alle facetten van de ICT-netwerkinfrastructuur.

NETWORK EXECUTIVES

Biedt kennis

De Network Executives van Routz zijn inzetbaar voor alles wat bij netwerkinfrastructuren komt kijken. Van architectuur tot beheer, en van complex tot minder complex.

Welke Executive het beste past bij uw specifieke vraag? Dat bepalen we aan de hand van uw eisen op het gebied van functionaliteit en persoonlijkheid.

NETWORK SERVICES

Biedt resultaat

Voor veel bedrijven is het lastig om de netwerkinfrastructuur echt goed te organiseren. Logisch, want het is hun corebusiness niet. De onze wel. We kennen het belang van duidelijkheid over het doel en de behoeften van uw business.

Wilt u weten hoe effectief uw huidige netwerkinfrastructuur is? Professional Network Services helpt u bij de inventarisatie van de huidige én de gewenste situatie.

NETWORK OPERATIONS

Biedt zekerheid

Een netwerk dat altijd beschikbaar is. En waarbij u problemen voorkomt, óf direct op kunt lossen. Dat haalt u in huis met Routz Network Operations. We bieden continuïteit en beschikbaarheid op een vooraf vastgesteld niveau, op basis van methodieken die marktstandaard zijn geworden, zoals ITIL. En we adviseren u graag over innovatiemogelijkheden, zodat u vandaag voorbereid bent op de uitdaging van morgen.

NETWORK CONSULTANCY

Biedt richting

U wilt uw infrastructuur optimaal inzetten. Dat vraagt om een langetermijnvisie en een helder, uitvoerbaar plan. De Routz Network Consultant helpt u een visie op uw ICT-netwerkinfrastructuur te ontwikkelen. Hij is de trusted advisor die samen met u het antwoord vindt op de waaromvraag die ten grondslag ligt aan uw infrastructuur. En hij definieert samen met alle relevante stakeholders uw future state netwerk en stelt de roadmap vast. Zodat u zich kunt focussen op uw business.

Onze Persoonlijkheid

We zijn gedreven, op het fanatieke af. We vinden dan ook niets leuker dan het oplossen van complexe netwerkvraagstukken en het overtreffen van uw ICT-netwerkambities. En we zijn no-nonsense. Want uiteindelijk gaat het maar om één ding: dat wij de expertise bieden waarmee u uw businessdoelstellingen kunt realiseren.

ROUTZ’ EXPERTISES

We excelleren op het gebied van domeinoverstijgende netwerkvraagstukken.

Onze expertise zetten we in vanuit engineering, consultancy, lead engineering en technische business consultancy.

We zijn experts in:

Bij Routz kennen we de routers en switches van de belangrijkste vendoren door en door. Daarom kunnen we klanten adviseren over de beste architectuur én kunnen we de gevraagde functionaliteit garanderen. We ontwikkelen de netwerkarchitectuur, zetten de puntjes op de i van het design en steken de handen uit de mouwen bij integraties. De ene keer voor een onderneming met kleine vestigingen, de andere keer bij een multi-tier datacenter met 24/7 bedrijfskritische applicaties.

Met wireless networking als primair bedrijfsnetwerk worden nieuwe eisen gesteld aan onder meer capaciteit, veilig werken met mobiele bedrijfsmiddelen, BYOD of een gastennetwerk. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in deze bedrijfskritische infrastructuren.

IT Security ontwikkelt zich razendsnel. Routz voert scans uit en kent de aanvallende en verdedigende kant van de medaille, zodat onze klanten gegarandeerd veilig zitten.

Klik hier voor meer informatie

De unified communications-specialisten van Routz zorgen voor feilloze communicatie binnen grote organisaties als banken en overheidsinstellingen. Met volledige integratie van alle (IP-)communicatievormen.

Routz loopt voorop bij innovaties op het gebied van datacenter networking, SDN en converged infrastructuren. We worden gewaardeerd om onze nuchtere blik en onafhankelijke visie op het dynamische werkveld van storage en datacenters.

Klik hier voor meer informatie

Een netwerk dat altijd beschikbaar is: er bestaat voor ons geen netwerkprobleem dat niet opgelost kan worden. De specialisten van Routz Network Operations zorgen voor continuïteit en beschikbaarheid op het vooraf afgesproken niveau.

Organisaties maken steeds vaker gebruik van meerdere cloud-aanbieders en de bijbehorende oplossingen. Die diensten moeten veilig gekoppeld worden – onderling en met uw eigen netwerk. U krijgt te maken met een veelvoud aan cloud-oplossingen, onmisbare diensten in uw private datacenter, koppelingen tussen en naar de cloud, en security-vraagstukken binnen de cloud. Hierdoor ontstaat het risico op wildgroei en puntoplossingen. Dit ondervangt u met een gedegen architectuur.

Die gedegen architectuur vraagt om kennis van traditionele netwerkinfrastructuren én kennis op het gebied van cloud-oplossingen. Als specialist in beide velden is Routz daarom de ideale gesprekspartner. En we zijn volledig leverancier-onafhankelijk. Wij bedenken de best passende oplossing voor u!

ROUTZ’ SPECIALISATIES

We verdiepen ons steeds verder in specialisaties als security (Seqrit), automation (Integreater) en network operations (Core-Ops). Dat doen we samen met klantorganisaties. Zo accelereren we onze kennis en sluiten we altijd aan bij actuele klantbehoeften.

DE RESULTATEN

U kunt van ons verwachten dat we hoogspecialistische kennis leveren, delen en overdragen. Dat we waarde toevoegen aan uw business en meedenken over de behoefte van uw eindklanten. Dat we schaalbaar inspelen op vragen, efficiënt werken en de regie voeren op gebieden waar dat uzelf niet lukt. Dat doen we met succes:

We hebben een
Net Promotor Score
+ 50

In Nederland werken bij ons de
Meeste Professionals
met een expertcertificering

We hebben al jaren een
Gezaghebbende Positie
in de markt van Service Providers,
Finance & Overheid

Ruim de helft van
onze klanten
is al meer dan tien jaar klant bij ons

Onze medewerkers hebben samen meer dan
1.500 certificaten
behaald

Met onze 300+ Routz Network
Professionals hebben wij

24/7 commitment

CONTACT:  info@routz.nl | aansprakelijkheid | privacyverklaring | algemene voorwaarden NE PNS FOLLOW US: