SCROLL DOWN

Young Professional

Ben je nieuwsgierig en wil je tot het uiterste gaan om zaken op te lossen?
Neem dan contact op met: Nick van Vuuren (Recruiter) +31 6 54960488 / nick.vanvuuren@routz.nl

0
+ network Professionals
0
+ certificaten
0
vestigingen

Routz “Exceeding Network Ambitions”

De uitgangspositie van Routz is om de beste te zijn en te blijven binnen hun vakgebied. Binnen deze ambitie past bij uitstek het Young Professional Programma; een programma waarin jonge IT talenten onder begeleiding werken aan hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en certificeringen. Het Young Professional Programma is in het leven geroepen om pas afgestudeerde IT talenten een vliegende start te geven in hun carrière. Routz biedt toekomstige netwerkspecialisten de kans om zichzelf verder te ontwikkelen. Het Young Professional Programma is een één- tot tweejarig programma waarin werken en ontwikkelen gecombineerd worden. Zo kunnen de certificeringen worden behaald die nodig zijn voor een verdere carrière en wordt er ondertussen direct relevante werkervaring opgedaan.

Het Programma
Het Young Professional Programma omvat een één- of tweejarig traject wat bestaat uit een combinatie van praktijk en theorie. Gedurende vier dagen per week wordt er ervaring opgedaan bij één van de opdrachtgevers van Routz en de vijfde dag in de week wordt besteed aan ontwikkeling, op zowel persoonlijk als technisch vlak. De opgedane kennis wordt dus direct in de praktijk toegepast.
Met het programma wordt je in de mogelijkheid gesteld om in een korte periode kennis en ervaring op te doen waarmee we je handvatten aanreiken om jezelf verder te ontwikkelen tot medior niveau engineer.

Leeromgeving
In de Routz leeromgeving vind je alle faciliteiten die je nodig hebt om het maximale uit jezelf te halen. Samen studeren, onderzoeken en uitproberen: binnen deze fysieke leeromgeving werk je aan je ontwikkeling samen met je collega’s. Uiteraard zijn alle faciliteiten zoals Smartboards, Lab-omgevingen, en (digitaal) studiemateriaal aanwezig. De belangrijkste bron van kennis blijven echter je collega’s: je helpt elkaar verder, ervaring en niveau spelen hierin geen rol. Binnen het programma wordt de technische leeromgeving primair vormgegeven door de gezamenlijke studiedag op één van de kantoren van Routz. Bovendien is er (technische en HR) coaching aanwezig.

Ons DNA
Werken bij Routz betekent werken bij een vendor-onafhankelijke, no-nonsense organisatie met het hoogste kennisniveau op het gebied van netwerkinfrastructuren. We zijn loyaal naar onze klanten en medewerkers. Onze organisatie en processen zijn operational excellence; we zijn resultaatgericht en presteren beter dan verwacht. Wij zijn pragmatisch in zowel denken als doen, acteren proactief en toekomstgericht, zijn professioneel, ondernemend, dynamisch en ambitieus. De lat ligt hoog, het is aan de Routzer om te springen.

Rollen / paden
Binnen Routz zijn voor de belangrijkste technische rollen op diverse niveaus ontwikkelpaden gedefinieerd. Deze rollen liggen op het vlak van onze specialisaties, waarmee we nog verder gaan dan ons fundament. Deze specialisaties zijn security, automation, network operations en cloud. Voor meer informatie zie specialisaties.

Werkveld
Wij zijn dé kennisautoriteit waar onze klanten naartoe gaan bij vraagstukken op het gebied van ICT infrastructuren. Met onze diensten en de verschillende specialisaties garanderen wij de hoogste kwaliteit en door onze bewezen staat van dienst hebben wij een dominante plek binnen verschillende branches verworven, zoals bijvoorbeeld binnen de bancaire sector, overheidsinstanties en service providers.

Kennismaken?
Wij hebben geen kant-en-klare vacatures. We draaien het liever om. Voor aanstormend talent zijn er bij Routz unieke mogelijkheden. Herken jij jezelf in ons DNA? En denk je ons niveau aan te kunnen? Dan nodigen we je van harte uit om de mogelijkheden eens te komen bespreken Reageren kan via onze contactpagina.

Click to Hide Advanced Floating Content
CONTACT:  info@routz.nl | liability | privacy statement FOLLOW US:  
CONTACT:  info@routz.nl | aansprakelijkheid | privacyverklaring | algemene voorwaarden NE PNS FOLLOW US: