SCROLL DOWN

Professional Careers

Ben je nieuwsgierig en wil je tot het uiterste gaan om zaken op te lossen?
Neem dan contact op met: Nick van Vuuren (Recruiter) +31 6 54960488 / nick.vanvuuren@routz.nl

0
+ network Professionals
0
+ certificaten
0
vestigingen

Routz “Exceeding Network Ambitions”.

Organisaties met complexe ICT netwerkinfrastructuren hebben behoefte aan actuele en hoogwaardige kennis. Wij zijn Routz, al jarenlang dé kennisautoriteit op het gebied van ICT netwerkinfrastructuren, wij voorzien organisaties van deze kennis en hierbij continu de verwachtingen weten te overtreffen. Wij ondersteunen en ontzorgen onze klanten met betrekking tot het ontwerpen, bouwen, optimaliseren, onderhouden en beheren van ICT netwerkinfrastructuren.Professionaliteit in denken en handelen staan centraal binnen Routz. Dit betekent dat wij van al onze specialisten verwachten dat zij zich continu blijven verbeteren en ontwikkelen. Hiermee wordt de basis gecreëerd om verwachtingen te kunnen overtreffen. Kortom, Routz staat voor: “Exceeding Network Ambitions”.

Ons DNA
Werken bij Routz betekent werken bij een vendor-onafhankelijke, no-nonsense organisatie met het hoogste kennisniveau op het gebied van netwerkinfrastructuren. We zijn loyaal naar onze klanten en medewerkers. Onze organisatie en processen zijn operational excellence; we zijn resultaatgericht en presteren beter dan verwacht. Wij zijn pragmatisch in zowel denken als doen, acteren proactief en toekomstgericht, zijn professioneel, ondernemend, dynamisch en ambitieus. De lat ligt hoog, het is aan de Routzer om te springen.

Ontwikkeling
Bij ons staan de medewerkers centraal. Zij vormen de bron van kennis en kunde die Routz dé kennisautoriteit maakt. Blijven ontwikkelen, zowel op technisch als op persoonlijk gebied; openstaan voor nieuwe aspecten binnen het vakgebied en weten dit te vertalen naar de dagelijkse praktijk: een echte Routzer is ‘Driven by Curiosity‘. Dit betekent dat een Routzer intrinsiek gemotiveerd is om te leren en dus zelf aan het roer staat van zijn eigen ontwikkeling. Routz faciliteert hierin door middel van de Routz leeromgeving en Academy.

Werken op het hoogste niveau
We verwachten veel van onze medewerkers, maar daar krijgen zij ook veel voor terug. Uitstekende arbeidsvoorwaarden die je bij een kennisautoriteit als Routz mag verwachten.
Routzers gaan voor maximale inzet, het streven naar het beste resultaat, professionele nieuwsgierigheid, de wil om steeds weer je grenzen op te zoeken en het lef om ergens voor te gaan – bij tegenslag weer op te staan – om het dan daarna beter te doen.

De drempel bij Routz ligt laag; de lat ligt te allen tijde hoog.

Werkveld
Wij zijn dé kennisautoriteit waar onze klanten naartoe gaan bij vraagstukken op het gebied van ICT infrastructuren.

Met onze diensten en de verschillende specialisaties garanderen wij de hoogste kwaliteit bij onze klanten. Door onze bewezen staat van dienst hebben wij een dominante plek binnen verschillende branches verworven. Bijvoorbeeld binnen de bancaire sector, overheidsinstanties en service providers.

Als echte Routzer ben je dan ook multi-inzetbaar. Hiermee wordt bedoeld dat wanneer je binnen Network Services bent ingezet, het ook mogelijk is dat je het volgende project als Network Executive zou kunnen uitvoeren.

Leeromgeving
In de Routz leeromgeving vind je alle faciliteiten die je nodig hebt om het maximale uit jezelf te halen. Binnen deze fysieke leeromgeving werk je aan je ontwikkeling samen met je collega’s. Samen studeren, onderzoeken en uitproberen, dat is het idee achter de leeromgeving. Uiteraard zijn alle faciliteiten zoals Smartboards, Lab-omgevingen, en (digitaal) studiemateriaal aanwezig. De belangrijkste bron van kennis blijven echter je collega’s. Om onderdeel te kunnen zijn van de leeromgeving wordt dus ook van jou verwacht dat jij je collega’s verder helpt, net zoals zij jou zullen helpen. Ervaring en niveau spelen hierin geen rol.

Kennismaken?
Wij hebben geen kant-en-klare vacatures. We draaien het liever om. Voor ervaren Netwerk/DevOps/Security -engineers is er bij ons altijd ruimte.

Ook voor aanstormend talent zijn er bij Routz unieke mogelijkheden. Kijk hiervoor naar onze Young Professional pagina. Herken jij jezelf in ons DNA? En denk je ons niveau aan te kunnen? Dan nodigen we je van harte uit om de mogelijkheden eens te komen bespreken. Reageren kan via onze contactpagina.

Click to Hide Advanced Floating Content
CONTACT:  info@routz.nl | liability | privacy statement FOLLOW US:  
CONTACT:  info@routz.nl | aansprakelijkheid | privacyverklaring | algemene voorwaarden NE PNS FOLLOW US: