Onze Specialisaties

Met onze specialisaties gaan we nog verder dan ons fundament. Hiermee geven we antwoord op prangende vraagstukken in de markt.

Security – Seqr IT

Adviseren en implementeren zijn binnen IT Security twee verschillende werelden. Bewijsbaar en herleidbaar adviseren – en vervolgens deze adviezen omzetten in haalbare implementaties – is waarmee SeqrIT het verschil maakt.

Hoe weet je zeker dat de technische inrichting van IT aansluit op het geldende security beleid? En hoe veilig is de technische inrichting eigenlijk? Van het opstellen van security beleid tot en met technische implementatie en beheer – SeqrIT beheerst de gehele keten. Wij zorgen voor een security landschap dat staat: bewijsbaar en herleidbaar!

Automation – Integreater

De scheidslijn tussen de server- en netwerkdomeinen wordt steeds vager. De complexiteit zit hem in het werkbaar maken én houden van oplossingen over alle domeinen en platformen heen. Goed functionerende IT infrastructuren zijn voor organisaties onmisbaar voor het kunnen behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Integreater zorgt voor verbeterde efficiency. Denk aan interne efficiency, waarmee bijvoorbeeld de foutgevoeligheid bij repeterende taken wordt verminderd. Of externe efficiency, waarbij het realiseren van een kortere Time-To-Market concurrentievoordelen kan opleveren. Exclusief vendor lock-in. Inclusief kennisoverdracht en kennisborging binnen uw organisatie.

Routz beschikt over gedegen kennis en expertise op het gebied van netwerk infrastructuren en automation tooling en scripting. We hebben een uitgebreide LAB omgeving, geschikt voor alle bekende platformen. Die LAB omgeving zorgt ervoor dat we uw omgeving kunnen simuleren – u kunt meteen zien wat Integreater voor u kan betekenen, zonder impact op uw operationele IT omgeving.

Network Operations – Core-Ops

Uw IT netwerk is het hart van uw IT infrastructuur. Zonder connectiviteit en internet kunnen de meeste organisaties niet meer werken. Het garanderen van connectiviteit vraagt om de juiste kennis en ervaring. Het is een specialistisch vak. Ons vak. Als wij ons werk goed doen, weet u niet eens dat we er zijn. En kunt u zich concentreren op úw vak.

Wij zorgen ervoor dat het hart van uw IT infrastructuur in optimale vorm is en blijft. Van het beheer van een enkele netwerkcomponent, tot het volledige operationele, tactische en strategische beheer. Geen rookgordijnen, kleine letters of immense SLA contracten. U bepaalt zelf wat u nodig heeft. Zo zorgen wij ervoor dat er altijd een dienstenpakket op maat wordt samengesteld.

Cloud – NetCloud

Organisaties maken steeds vaker gebruik van meerdere Cloud aanbieders en bijbehorende oplossingen. Die diensten dienen op een veilige wijze, onderling en met uw eigen netwerk, gekoppeld te worden. U krijgt te maken met een veelvoud aan Cloud oplossingen, onmisbare diensten in uw private datacenter, koppelingen tussen en naar de Cloud en security vraagstukken binnen de Cloud. Er is een groot risico op wildgroei en puntoplossingen. Hier is behoefte aan een gedegen architectuur!

Die gedegen architectuur vraagt om kennis van traditionele netwerkinfrastructuren én kennis op het gebied van Cloud oplossingen. En daarom is Routz NetCloud de ideale gesprekspartner. We zijn gespecialiseerd in alle gangbare Cloud oplossingen en natuurlijk de traditionele netwerkinfrastructuren. En we zijn volledig leverancier-onafhankelijk. Wij bedenken de best passende oplossing voor u!

CONTACT:  info@routz.nl | aansprakelijkheid | privacyverklaring | algemene voorwaarden NE PNS FOLLOW US: