Dé onafhankelijke kennisautoriteit in it netwerk infrastructuur

Het fundament van onze organisatie is gebouwd op een vijftal kennisgebieden: Routing & Switching, Security, Datacenter / Automation & Orchestration, Wireless en Unified Communication. Met onze specialisaties gaan we nog verder dan ons fundament. Hiermee geven we antwoord op prangende vraagstukken in de markt.

ROUTZ’ EXPERTISES

We excelleren op het gebied van domeinoverschrijdende netwerkvraagstukken.
Onze expertise zetten we in vanuit engineering, consultancy, lead engineering en technische business consultancy.
We zijn experts in:

Bij Routz kennen we de routers en switches van de belangrijkste vendoren door en door. Daarom kunnen we klanten adviseren over de beste architectuur én kunnen we de gevraagde functionaliteit garanderen. We ontwikkelen de netwerkarchitectuur, zetten de puntjes op de i van het design en steken de handen uit de mouwen bij integraties. De ene keer voor een onderneming met kleine vestigingen, de andere keer bij een multi-tier datacenter met 24/7 bedrijfskritische applicaties.

Met Wireless networking als primair bedrijfs-netwerk worden nieuwe eisen gesteld aan o.a. capaciteit, veilig werken met mobiele bedrijfsmiddelen, BYOD of een gastennetwerk. Routz medewerkers zijn specialist in deze bedrijfskritische infrastructuren.

IT Security ontwikkelt zich razendsnel! Routz voert scans uit en kent de aanvallende en verdedigende kant van de medaille, zodat onze klanten gegarandeerd veilig zitten.

De Unified Communications-specialisten van Routz zorgen voor feilloze communicatie binnen grote organisaties als banken en overheidsinstellingen. Met volledige integratie van alle (IP) communicatievormen

Routz loopt voorop bij innovaties op het gebied van datacenter networking, SDN en converged infrastructuren. We worden gewaardeerd om onze nuchtere blik en onafhankelijke visie op het dynamische werkveld van Storage en Datacenters.

Een netwerk dat altijd beschikbaar is: er bestaat voor ons geen netwerkprobleem dat niet opgelost kan worden. De specialisten van Routz Network Operations zorgen voor continuïteit en beschikbaarheid op het vooraf afgesproken niveau.

Onze Persoonlijkheid

We zijn gedreven, op het fanatieke af. We vinden dan ook niets leukers dan het oplossen van complexe netwerkvraagstukken en uw ICT netwerk ambities te overtreffen. En we zijn no-nonsense. Want uiteindelijk gaat het maar om één ding: dat wij de expertise bieden waarmee onze opdrachtgevers hun businessdoelstellingen kunnen realiseren.

Onze diensten

Onze diensten beslaan alle facetten van de ICT netwerk infrastructuur

NETWORK EXECUTIVES

Biedt kennis

De Network Executives van Routz zijn inzetbaar voor alles wat bij netwerk infrastructuren komt kijken. Van architectuur tot beheer, complex of minder complex.

Welke Executive het beste past bij uw specifieke vraag? Dat bepalen we aan de hand van uw functionele en persoonlijkheidseisen.

NETWORK SERVICES

Biedt resultaat

Voor veel bedrijven is het lastig om de netwerk infrastructuur echt goed te organiseren. Logisch, want het is hun core business niet. De onze wel. We kennen het belang van duidelijkheid over het doel en de behoeften van uw business.

Wilt u weten wat de effectiviteit is van uw huidige netwerk infrastructuur? Professional Network Services helpt u bij de inventarisatie van de huidige en de gewenste situatie.

NETWORK OPERATIONS

Biedt zekerheid

Een netwerk dat altijd beschikbaar is. En waarbij u problemen voorkomt, óf direct op kunt lossen. Dat haalt u in huis met Routz Network Operations. We bieden continuïteit en beschikbaarheid op een vooraf vastgesteld niveau, op basis van methodieken die marktstandaard zijn geworden, zoals ITIL. En we adviseren u graag over innovatiemogelijkheden, zodat u vandaag voorbereid bent op de uitdaging van morgen

NETWORK CONSULTANCY

Biedt richting

U wilt uw infrastructuur optimaal inzetten. Dat vraagt om een langetermijnvisie en een helder, uitvoerbaar plan. De Routz Network Consultant helpt u een visie op uw IT netwerk infrastructuur te ontwikkelen. Hij is de trusted advisor die samen met u het antwoord vindt op de waaromvraag die ten grondslag ligt aan uw infrastructuur. En hij definieert samen met alle relevante stakeholders uw future state netwerk en stelt de roadmap vast. Zodat u zich kunt focussen op uw business.

DE RESULTATEN

U kunt van ons verwachten dat we hoogspecialistische kennis leveren, delen en overdragen. Dat we waarde toevoegen aan uw business en meedenken over de behoefte van uw eindklanten. Dat we schaalbaar inspelen op vragen, efficiënt werken en de regie voeren op gebieden waar dat zelf niet gaat. Dat doen we met succes:

We hebben een
Net Promotor Score
van 100 procent

In Nederland werken bij ons de
Meeste Professionals
met een expert certificering

We hebben al jaren een
Gezaghebbende Positie
in de markt van Service Providers,
Finance & Overheid

Ruim de helft van
onze klanten
is al meer dan tien jaar klant bij ons

Verdeeld over het land
hebben onze medewerkers meer dan

1.000 certificaten
in huis

Met onze 195+ Routz Network
Professionals hebben wij

24/7 commitment

CONTACT:  info@routz.nl | aansprakelijkheid | privacyverklaring | algemene voorwaarden NE PNS FOLLOW US: