DRIVEN BY CURIOSITY

Met onze Academy kun jij je ontwikkeling en carrière optimaal invullen. Binnen deze leeromgeving bieden we legio faciliteiten om te groeien op zowel technisch als persoonlijk vlak. We faciliteren continu in ontwikkeling met onder meer trainingen, begeleiding en coaching.

Maatwerktrajecten
Binnen Routz zijn voor de belangrijkste technische rollen op diverse niveaus ontwikkelpaden gedefinieerd. Deze ontwikkelpaden beschrijven de rolinhoud, welke technische trainingen noodzakelijk zijn, welke opleidingen op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden belangrijk zijn en welke ervaring binnen welke rol van je verwacht wordt. Bijna alle trainingen en trajecten in onze Academy hebben we in huis ontwikkeld. De meeste opleidingen zijn maatwerktrajecten. Ze worden door verschillende externe trainers of Routz professionals gegeven op de locaties van Routz.

Toelatingseisen
Het niveau van onze trainingen is hoog, we zijn immers de kennisautoriteit op het gebied van ICT netwerkinfrastructuur technologie. Bovendien willen we dat de kans van slagen optimaal is. Daarom hebben we voor bepaalde opleidingsprogramma’s randvoorwaarden en toelatingseisen vastgesteld. Daarnaast verwachten we het nodige van jou aan initiatief, inspanning, creativiteit, concentratie en flexibiliteit. Trainingen kunnen bijvoorbeeld deels in de avonduren plaatsvinden en studieopdrachten voer je in je eigen tijd uit.

Leeromgeving
In onze leeromgeving vind je alle faciliteiten die je nodig hebt om het maximale uit jezelf te halen. Binnen deze fysieke leeromgeving werk je aan je ontwikkeling samen met je collega’s. Samen studeren, onderzoeken en uitproberen, dat is het idee achter de leeromgeving. Uiteraard zijn alle faciliteiten zoals Smartboards, Lab-omgevingen, en (digitaal) studiemateriaal aanwezig. De belangrijkste bron van kennis blijven echter je collega’s. Om onderdeel te kunnen zijn van de leeromgeving wordt dus ook van jou verwacht dat jij je collega’s verder helpt, net zoals zij jou zullen helpen. Ervaring en niveau spelen hierin geen rol.

LEERPADEN

Je geeft je ambitie nog meer richting met leerpaden die Routz heeft ontwikkeld. Deze leerpaden geven je inzicht in jouw carrièremogelijkheden binnen Routz.

We hebben hierin de vijf rollen die voorkomen binnen Routz omschreven:
Senior Engineer, Technische Expert, Lead Engineer, Projectmanager en Business Consultant. Maar elke professional is uniek, daarom zijn onze leerpaden zeker niet in beton gegoten. Ieder pad wordt op maat gemaakt. Via de Academy kun je vervolgens de juiste trainingen en opleidingen volgen om je te ontwikkelen in de richting van je pad.

Click to Hide Advanced Floating Content
CONTACT:  info@routz.nl | liability | privacy statement FOLLOW US:  
CONTACT:  info@routz.nl | aansprakelijkheid | privacyverklaring | algemene voorwaarden NE PNS FOLLOW US: